Heeft u een (klein) project dat lastig uit te ontwikkelen is of wilt u dat wij een bouwrijpe kavel overnemen? Een kavel met woning vrij op naam aanbieden? Probleem met restkavels? Of zoekt u een complete planologische oplossing? Wij helpen u graag met het flexibele Brummelhuis Woonconcept! Wij denken met u mee, ontzorgen het project en waar dat gewenst is delen we het risico. Vrijwel alles is mogelijk!

BH_woonconcept_woonconcept_rijwoning

Rijwoning

Voor een rijwoning zijn er binnen het Brummelhuis Woonconcept legio mogelijkheden! Naast de standaard rijwoningen bieden wij ook een rijwoning aan met een beukmaat van 3.60 meter. Dit is een ideale woning voor een starter op de woningmarkt. Naast onze standaard flexibiliteit voor diverse indelingen van de woningen kunt u ook kiezen uit diverse gevelbekledingen, dakpannen en kozijnen.

Bekijk woningen
BH_woonconcept_header_woonconcept_2kap_1000x1000

2-onder-1 kap

De 2-onder-1 kapwoning is een hardloper op de woningmarkt. Geliefd onder vele kopers vanwege de ruimte en vrijheid die deze woning biedt. Binnen het Brummelhuis Woonconcept bieden wij diverse modellen aan. En wat denkt u van onze zogenaamde 'empty nesters' woning? Deze woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een ideale woning als de kinderen het huis uit zijn!

Bekijk woningen
vrijstaande woning brummelhuis

Vrijstaand

Brummelhuis heeft meer dan dertig jaar ervaring in het realiseren van droomhuizen. Het grootste gedeelte van de gerealiseerde droomhuizen bestaat uit vrijstaande woningen. Hierin zijn onze creativiteit, kwaliteit en vakmanschap de solide basis voor tal van ontwerpen voor vrijstaande woningen binnen het Brummelhuis Woonconcept

Bekijk woningen
BH_woonconcept_header_woonconcept_app

Appartementen

Ook voor het ontwikkelen van een appartementengebouw, groot of klein, bent u aan het juiste adres bij Brummelhuis Woonconcept. Juist tegenwoordig, met de krapte op de woningmarkt, kan een appartementengebouw uitkomst bieden. Wij denken met u mee over de indeling en gewenste uitstraling.

Bekijk woningen