In onze Bouwinspiratie Centra verbinden wij uw ontwikkelvraag met visie, inventiviteit en efficiency. Ook fysiek is alles hier onder één dak beschikbaar, zoals een uitgebreide presentatie van bouwmaterialen. Het Bouwinspiratie Centrum is een uniek one-stop concept voor de huizenkoper die hier alles kan ervaren en beleven: van orëntatie, schetsontwerp en bouwtekening, inspiratie en materiaalkeuze tot advies en begeleiding.

BH_woonconcept_verkoopcentra_bouwinspiratiecentra

Bouwinspiratie centra

Onze Bouwinspiratie Centra in Deventer en Meerkerk huisvesten alle facetten van het bouwtraject onder één dak. Het hele arsenaal van advies, tekeningen, materiaalkeuze, begeleiding en bouwen vindt u hier. We combineren deze bundeling van krachten met visie en verrassende inventiviteit in ontwikkelen. We hebben een schat aan ervaring als het gaat om afwijkende vragen en bijzondere wensen.

BH_woonconcept_verkoopcentra_wat

Wat

Bouwt u woningen en is uw uitdaging bijzonder, maar zijn de keuzes beperkt? Onze Bouwinspiratie Centra schudden de markt op met een nieuw, one stop woningbouwconcept. De particulier, gemeentes, grondeigenaren en andere partijen krijgen hiermee verrassend meer mogelijkheden op maat. Snel gerealiseerd en van hoge kwaliteit.

BH_woonconcept_verkoopcentra_deventer

Deventer

Het Bouwinspiratie Centrum in Deventer is dé unieke beleefplek voor iedereen die een woning wil laten ontwerpen en bouwen. Je kunt hier terecht voor oriëntatie, schetsontwerp en bouwtekening, inspiratie en materiaalkeuze tot advies en begeleiding.

Bekijk Deventer
BH_woonconcept_verkoopcentra_meerkerk

Meerkerk

Het Bouwinspiratiecentrum van onze partner ThuisinBouwen in Meerkerk bestaat uit maar liefst 1300 m2 wooninspiratie! Naast alle soorten bouwmaterialen bieden zij samen met hun partners op het gebied van ontwerp, uitvoering, badkamers, interieurstyling, tuinontwerp en -aanleg een complete dienstverlening aan met als hoofddoel het ontzorgen van de klant!

Bekijk Meerkerk